Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Oude mij

Een reactie plaatsen

Oude mij

 

Ik mis jou, m’n oude mij

Zo levenslustig was jij

Zonder dagschema en verdriet 

Iemand die simpelweg geniet 

 

Hoe diep moet je gaan

Om een nieuwe ik te verstaan

Waar liggen nu m’n grenzen

En hoe uit ik dit naar mensen

 

Miste ik maar een arm of been

Daar kon niemand dan om heen

Maar deze chaos in m’n hoofd

Is van zichtbaarheid beroofd

 

Ik mis jou, m’n oude mij

Maar nog altijd sta je aan m’n zij

Want de kracht in het leven

Is me door jou ooit gegeven

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden.

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s