Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Overprikkeld

Een reactie plaatsen

Overprikkeld

 

Een lijf vol met tranen

Schreeuwend zonder geluid

Gevangen door m’n eigen ik

Hoe kom ik hier weer uit

 

Zonder echte aanleiding

Van m’n eigenheid beroofd

Te ver weg nu van mezelf

Teveel drukte in m’n hoofd

 

Jij zegt ga maar slapen

Geloof in de kracht van dromen

Want daar wacht een wereld

Waar je rustig thuis zult komen

 

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s