Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Beperkt, maar tevreden

2 reacties

Beperkt, maar tevreden

Zoveel verloren
Nog meer gewonnen
Sinds mijn bestaan
Opnieuw is begonnen

Beperkt, maar tevreden
Met dat wat er is
Wat kan, veel belangrijker
Dan wat ik mis

De kleur van liefde
Geeft hoop en vertrouwen
Om dit tweede leven
Stevig te bouwen

De toekomst onzeker
Maar sterk in het heden
Kracht naar kruis
Beperkt, maar tevreden

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

2 thoughts on “Karin: Beperkt, maar tevreden

  1. dag Karin, heel mooi geschreven. Ben onder de indruk van je verhaal en openheid.
    Ik heb je gedicht met een link naar je site geplaatst op de facebookpagina van verder met hersenletsel.
    Fijne zondag, marjolijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s