Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Imperfect perfect

3 reacties

 

Wat kunnen imperfecties

Groot of klein

Toch imperfect perfect

Gewoon prachtig zijn

 

Af en toe de grens

Opzoeken en overgaan

Leef kwetsbaarheid en laat

Je ik z’n gang maar gaan..

 

Het gareel, het kost zoveel

Schrijf je eigen verhaal

Dat van de grote meute

Kennen we allemaal

 

Jij die zich zo vaak alleen

Zo anders heeft gevoeld

Kleurt imperfect perfect

Maar precies zoals bedoeld

 

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

3 thoughts on “Karin: Imperfect perfect

  1. Schrijf je over mij? Het lijkt wel 😉
    Erg mooi. Dank je wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s