Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Hulpverlener

1 reactie

Hulpverlener

Ooit stond ik aan de kant
Waar jij mij nu vandaan
Ziet en vangt met begrip
Me zegt waar ik moet gaan

Betaald maar belangrijk
Een houvast voor wie ik ben
Regelmatig niet wetend
Of ik mezelf nog wel ken

Ooit stond ik aan jouw kant
Maar gelukkig ben jij daar
Waar ik zo graag zou zijn
Het blijft toch een beetje raar..

 

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

One thought on “Karin: Hulpverlener

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s