Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Leef je lat

1 reactie

Leef je lat

 

Leg je lat

Daar waar hij hoort

Daar waar het geluk

Niet door druk

Wordt verstoord

 

Laat je lat

Jouw leidraad zijn

Een ander voelt immers

Niet jouw grenzen

Noch jouw pijn

 

Leer je lat

Vol trots te leven

Niet meer of minder

Dan je beste zelf

Jezelf te geven

 

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

One thought on “Karin: Leef je lat

  1. Met net een operatie achter de rug en geen pijn meer van de wond, merkte ik deze week dat ik mijn lat veel te hoog had gelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s