Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Mijn wereld

Een reactie plaatsen

Mijn wereld

 

Ik draai rondjes in mijn wereld

In mijn wereld is het fijn

Ik doe vaak dezelfde dingen

Mijn wereld is maar klein

 

Ooit was er de grote wereld

Met werk en maatschappij

Door een klap viel ik er buiten

Hoorde ik daar niet meer bij

 

Het was wennen in mijn wereld

Het was anders en alleen

Deze wereld ging om mij

En deze mij kon nergens heen

 

Mijn wereld bleek een boek

Met antwoorden op vragen

En ik mocht er graag in lezen

Ter vervulling van de dagen

 

Ik leerde over rust en liefde

Over genieten en vergeven

Over loslaten en luisteren

Over het kiezen voor mijn leven

 

Ik draai rondjes in mijn wereld

Mijn wereld is maar klein

Ik doe vaak dezelfde dingen

Dat moet nu vast zo zijn

 

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s