Ik heb een hersenschudding

en wat nu?

Karin: Doolhof van de geest

1 reactie

Doolhof van de geest

 

Ik weet best waar ik heen wil

En het liefst een beetje snel

Zonder al te veel problemen

Maar dat snap je zeker wel

 

Toch struikel ik en val ik

Stoot ik steeds maar weer m’n kop

Op de weg die eerst rechtdoor ging

Vind ik nu het bordje stop

 

Ben je net weer lekker bezig

Oftewel heel goed op dreef

Zegt m’n hoofd dit werkt nu anders

Want een radertje zit scheef

 

Dus we zoeken maar weer verder

Door het doolhof van de geest

Ja, het klinkt wel als een grapje

Maar het is beslist geen feest

 

Maar het doel zal niet verdwijnen 

Ook al duurt het nog een tijd

Ik blijf vallen en weer opstaan

Want wie niet probeert, krijgt spijt

 

Mijn naam is Karin Weidekamp, geboren in 1983. Ik woon samen met m’n man Bas en onze twee poezen Kiki en Koosje. Voor ons auto-ongeluk ( ik zat samen met Bas in de auto ) in januari 2015, werkte ik als lerares en life coach. Daarnaast schreef ik in m’n vrije tijd veel voor verschillende doeleinden. 

Aan het ongeluk hield ik een hersenschudding, whiplash en functiebeperkingen in m’n hersenen over. Dit maakt dat m’n lat, noodgedwongen, behoorlijk naar beneden gekelderd is. Desondanks probeert ik zoveel mogelijk uit m’n leven te halen. Ik geniet nog altijd erg van schrijven ( met name gedichten ) en vind het dan ook fijn dat ik mijn schrijfsels via deze weg met jullie mag delen!

Advertenties

One thought on “Karin: Doolhof van de geest

  1. Mooi en herkenbaar gedicht Karin. Met name dat doolhof dat nu zo plotseling aanwezig is, herken ik.
    Ik vind het ook mooi dat jouw eigen stijl in je gedichten te proeven is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s