Gezocht: Blogtalent en vrijwilligers!

Was jij destijds ook op zoek naar hulp en herkenning, tips en tricks? Wil jij nu op jouw beurt je ervaringen met een hersenschudding delen en helpen meer awareness te creëren?

Lees dan vooral verder.

Versterking gezocht! “Spread-the-word-bloggers”
Ik zoek namelijk versterking in de vorm van bloggers (vrijwillig). De website wordt inmiddels 90 keer per dag bekeken.

Wellicht ben jij degene die het aandurft om (anoniem) wat te vertellen over je ervaringen. Bijvoorbeeld hoe je je hersenschudding opliep bijvoorbeeld.  Wat hielp jou in je herstel of wat juist niet? Waar loop je tegenaan? Wat wil je dat mensen weten over een hersenschudding? Lees als voorbeeld de gastblog van Judith.

Of heb je zelf een fantastisch idee, onderwerp of iets creatiefs met foto, video of wat dan ook, ben ik heel benieuwd!

Door meer verschillende verhalen te delen op deze website en social media kunnen we met elkaar meer awareness creëren, kennis delen, want elke hersenschudding is anders. Maar vooral andere mensen inspireren die in hetzelfde schuitje zitten. En niet onbelangrijk, die mensen laten weten dat ze niet de enige zijn.

Mocht je interesse hebben, dan heb ik je er graag bij en nodig ik je van harte uit om een proefblog te schrijven en deze te mailen naar ikhebeenhersenschudding@gmail.com.

Wie weet zijn jouw blogs dan binnenkort te bewonderen op http://www.ikhebeenhersenschudding.com. Enne… ook mannen mogen meedoen (graag zelfs)!

Gezocht: Redacteur/Editor! (vrijwilliger)

Met een hersenschudding je eigen verhaal schrijven is best moeilijk. Daarom zoek ik een redacteur of editor die tekstueel ‘de puntjes op de i’ wil zetten bij de blogs die mensen opsturen. Interesse of meer weten? Stuur mij dan een bericht met je gegevens naar ikhebeenhersenschudding@gmail.com.

Gezocht: Interviewer/ Journalist! (vrijwilliger) 

Met een hersenschudding je eigen verhaal schrijven is best moeilijk. Sommige mensen hebben zodanig last van hun ogen en dubbelzien dat het niet haalbaar is. Vind jij het leuk om mensen te interviewen, hun verhaal kort en krachtig te verwerken en dit resultaat hier online te delen?

Interesse of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje met je gegevens naar ikhebeenhersenschudding@gmail.com.

Liefs Jeanne